Weet je zeker dat de hypotheek wel rond komt?

Zojuist is het bod op jouw droomwoning geaccepteerd. Gefeliciteerd! Je bent helemaal in de wolken en jouw dag kan niet meer stuk. Alleen nog maar de hypotheek regelen.

Maar weet je zeker dat de hypotheek wel rond komt? Heb je al jouw financiële zaken goed op orde en zie jij nog wel door de bomen het bos van hypotheken en fiscale regels?

Het regelen van een hypotheek is tegenwoordig vrij complex. Ingewikkelde fiscale regels, steeds wisselende voorwaarden en alleen vergelijken op de laagste rente is bijna nooit de beste keuze. Geen wonder dat je bij ons bent uitgekomen.

Dat is het werk van een professioneel hypotheekadviseur, die dagelijks hypotheken afsluit. Met verstand van alle actuele hypotheekregels. En die in alle situaties jouw belangen voorop heeft staan, zodat de hypotheek snel wordt geregeld.

Wil je hulp?

Passend advies is een kwestie van teamwork. Teamwork met jou. Wij leggen in heldere taal uit, leggen scenario’s voor en jij neemt de beslissing. Zodat jij een hypotheek krijgt die perfect past bij jouw situatie, jouw wensen en jouw toekomstbeeld. Ook al denk je zelf misschien niet zo ver vooruit. Maar daar zijn wij voor. Willemsen & Wij uit Veenendaal. Bekijk ons aanbod.

 

 • Next level betrokkenheid
  We doen wat we zeggen, we zeggen wat we doen en vertellen wat we gedaan hebben. Hoe klinkt dat?
 • Jip & Janneke taal
  Hypotheekvormen en moeilijke termen leggen wij in begrijpbare taal uit. We maken je graag wegwijs in het land van hypotheken en verzekeringen.
 • Nieuwe vriendschap
  Word je klant bij ons, dan is de kans groot dat je niet meer weg wilt. We zorgen goed voor onze klanten en gaan echt voor lange termijn vriendschappen, eh… relaties.
 • Hoe gaat het met…
  We zijn erg betrokken en geïnteresseerd bij jouw situatie en dat merk je!
 • Wij liggen ’s nachts wakker
  We zorgen er voor dat jij je geen moment zorgen hoeft te maken. Dat doen wij voor jou. Hoe complex een situatie ook is of lijkt.
 • Domme vragen bestaan niet
  We nemen alle tijd voor jou en jouw vragen. En je mag ze altijd stellen. Ook ’s avonds en in het weekend. En het is echt niet erg om dezelfde vraag 5 keer te stellen.

 

 

Meer over ons

 

Als ZZP-er maakte ik me zorgen of de hypotheek wel rond zou komen. Dat bleek nergens voor nodig! Willemsen & Wij. zat er bovenop en kreeg de hypotheek binnen 4 weken voor elkaar

Marjolijn Willemsen

Aankoop ander huis

 

Maak vrijblijvend een afspraak


Bert Willemsen

Functie: Adviseur binnen- en buitendienst

“Ik neem graag de tijd om uw financiële situatie goed in kaart te brengen. Hierbij vind ik het vooral belangrijk om het in begrijpelijke taal uit te leggen. Vaak wordt gedacht dat verzekeringen en hypotheken ingewikkeld zijn, maar met een goede toelichting is het begrijpelijk. Mijn motto luidt: “Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg”. Wij behartigen uw financiële belangen goed. Daar kunt u op vertrouwen.”

Mijn naam is Bert Willemsen. Met ruim 37 jaar ervaring in de verzekeringsbranche weet ik waar u moet zijn voor de beste verzekeringsoplossingen. In mijn functie adviseer ik u graag over verzekeringen en hypotheken. Ook met zakelijke verzekeringen help ik u graag verder.

Sluiten

Bert Willemsen

Pascal Willemsen

Functie: Binnendienstmedewerker, Schadebehandelaar

“Het verzekeren moet niet complexer gemaakt worden dan het is. In mijn werk ga ik graag de discussie aan met verzekeraars om te komen tot het beste resultaat. Het is namelijk in ieders belang dat processen zo eenvoudig mogelijk zijn. Graag help ik mensen met het begrijpelijk maken van de materie. Ook als er een taalbarrière is.”

Mijn naam is Pascal Willemsen. Met mijn 10 jaar ervaring kan ik u ook helpen met uw schadeverzekeringen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld ook om vragen gericht op schadeafwikkeling en andere verzekeringszaken waar u hulp bij nodig heeft. 

Sluiten

Pascal Willemsen

Mattijs Zielhuis

Functie: Directeur / (allround) Adviseur

“Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. In mijn werk heb ik ook nog de mogelijkheid om mensen te helpen door ze een passend advies te geven gericht op verzekeringen en hypotheken. De financiële sector is constant aan veranderingen onderhevig. Dit maakt het werk afwisselend en enerverend.”

Mijn naam is Mattijs Zielhuis. Sinds 2003 werk ik bij Willemsen & Wij. In eerste instantie als adviseur en sinds 2008 als vennoot en directeur. Door mijn ervaring en kennis ben ik allround in het vak. Dit blijkt ook uit mijn actuele diploma’s en het feit dat ik Erkend Hypotheek Adviseur ben. 

Graag hoor ik waarmee ik u kan helpen!

Sluiten

Mattijs Zielhuis

Ruben Rentenaar

Functie: Administratief medewerker

“Ik studeer bedrijfskunde aan de HAN in Nijmegen. Ik combineer mijn werk met mijn opleiding tot bedrijfskundige. Naast mijn werk en mijn opleiding ben ik zeer sportief en houd ik van gezelligheid. Willemsen & Wij is een leuke werkgever en het werk is zeer afwisselend.”

Mijn naam is Ruben Rentenaar. Naast mijn actieve sportieve activiteiten werk ik overdag in combinatie met mijn opleiding. Na mijn VWO ben ik gaan studeren aan de HAN in Nijmegen. Ik zal hier zeker nog lang blijven werken, want ik heb het erg naar mijn zin.

Sluiten

Ruben Rentenaar

Corine de Haan

Functie: Administratief medewerkster

“Als administratief medewerkster houd ik mij bezig met het opmaken van polissen, het beheren van verzekeringen en het op andere manieren onze relaties van dienst zijn met verzekeringszaken.“

Mijn naam is Corine de Haan. Ik werk al sinds 2003 bij Willemsen & Wij en heb daarvoor nog gewerkt bij een grote Nederlandse bank en bij een assurantiekantoor. Door mijn ruime ervaring word ik breed ingezet binnen het kantoor. Graag help ik u met uw particuliere schadeverzekeringen.

Laat mij weten waar ik u mee kan helpen en ik zorg ervoor dat het goed komt!

Sluiten

Corine de Haan
willemsen en wij

Willemsen & Wij | Hypotheken en Verzekeringen | VeenendaalSpek de ex van je kind niet!
23/02/2018

Een schenking of een erfenis kan deels verdwijnen in de zakken van je ex schoonzoon of schoondochter. Je kunt het voorkomen.

Lees artikel

Spaarrekening kind belasting – Hoe het werkt
21/02/2018

Door het sparen op naam van de kinderen kun je een heffing over je spaargeld niet voorkomen. Wel biedt het een aantal andere voordelen.

Lees artikel

Bouw jij eigenlijk voldoende pensioen op?
16/02/2018

De meeste Nederlanders houden zich pas een paar jaren vóór de pensioendatum met hun pensioen bezig. Dat is te laat.

Lees artikel

Welke verzekeringen zijn er eigenlijk verplicht?
14/02/2018

Voor particulieren zijn er maar twee verplichte verzekeringen. In dit artikel leggen we je uit welke dit zijn.

Lees artikel