Referenties

Henk van de Haar:

Al meer dan 35 jaar ben ik klant van Dhr. Bert Willemsen. Op het moment dat Bert Willemsen veranderde in Willemsen & Wij zag ik geen enkele reden om te veranderen van verzekeringsadviseur.

Ik kan u zeggen dat de dienstverlening op zowel financieel als verzekeringstechnisch gebied alleen maar meer geworden is en nog steeds naar volle tevredenheid.

Ik ben zeker geen makkelijke klant (als iets niet lekker loopt zal ik dat zeker niet ongehoord voorbij laten gaan) en ik ervaar het dan ook als zeer prettig als er wat met mijn feedback gedaan wordt.

Na al die jaren kan ik zeggen dat ik bij Willemsen & Wij nog altijd een luisterend oor heb gevonden voor al mijn vragen en/of suggesties.

Ik hoop nog jaren gebruik te mogen maken van de expertise die bij Willemsen & Wij vertegenwoordigt is.


Jan W. Leendertz, directeur SignSeen / Wildfire Innovations BV

In Dec 2015 hebben wij de eer gehad om onaangekondigd bezoek te mogen ontvangen van 3 heren. In relatief korte tijd hebben deze heren voor vele duizenden euro’s aan schade aan ons pand weten aan te richten, om dan uiteindelijk 2 oude Pc’s en een oude laptop mee te nemen als buit.

De aantoonbare schade was dus hoofdzakelijk materieel, maar des ondanks hadden we ook bedrijfsschade, daar, nu net 1 van de Pc’s van onze IT man was, en daar veel informatie omtrent onze IT systemen op stond, en tevens een voorbereiding van onze nieuwe SAP update implementatie. Dit werk was maar deels als back-up beschikbaar, maar vooral de IT gegevens, zoals inlog gegevens van onze netwerken en websites waren te kritisch om deze niet allemaal aan te passen e.d. Al dit resulteerde in velen uren extra werk om zaken wederom op te bouwen etc.

Zichtbare schade was geen issue en heeft Willemsen & Wij ons goed bijgestaan om deze in kaart te brengen, en te verdedigen naar de verzekering expert, als resultaat dat na uitgifte rapport, het verzekering geld reeds binnen enkele dagen op onze rekening stond.

Het deel bedrijfsschade was een stuk lastiger, daar het lastig is aan te tonen. Wederom heeft Willemsen & Wij zich hier voor sterk gemaakt , en met onze verantwoordingen, een case kunnen maken, waardoor toch een aanzienlijk deel van deze, met name arbeidskosten, vergoed zijn. Dit lag erg lastig, daar wij vrijwel alles intern beheren, en dus geen externe consultants inhuren, en hier dus ook niet direct voor worden aangeslagen.

In ons geval, hoewel uitermate storend, is het tot in de puntjes opgelost. We hopen het nooit meer mee te maken, maar zijn in elk geval nu velen malen beter voorbereid in deze.Bert Willemsen

Functie: Adviseur binnen- en buitendienst

Ik ben grondlegger van het bedrijf Willemsen & Wij, met bijna 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Ik ben er enorm trots op dat we een eerlijk kantoor zijn en dat geld niet vooropstaat bij ons.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het vertrouwen dat klanten je geven. Na bijna 40 jaar vind ik dat nog steeds bijzonder. Ook vind ik het stuk uitleg geven, in begrijpelijke taal, erg leuk om te doen. En klanten waarderen dat enorm.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben een echt mooi-weer-mens. Wandelen naar het centrum, daar een terrasje pakken en heerlijk genieten. Maar ik mag ook graag pannenkoeken bakken, mijn specialiteit.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Zon, zee, strand en veel terrasjes.

Sluiten

Bert Willemsen

Pascal Willemsen

Functie: Binnendienstmedewerker, Schadebehandelaar

Het verzekeringsvak zit me echt in het bloed. Sinds 2007 werkzaam bij Willemsen & Wij en help ik de klant graag met het afwikkelen van schade of met het afsluiten van een passend verzekeringspakket.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Zo goed mogelijk schades afwikkelen, met als resultaat blije klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag met vrienden de deur uit. Een biertje doen, een potje darten of een voetbalwedstrijd in het stadion kijken. Maar ik ben ook graag thuis. Dan kijk ik series op Netflix of voetbal.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Gewoon thuis op de bank. Heerlijk.

Sluiten

Pascal Willemsen

Mattijs Zielhuis

Functie: Directeur / (allround) Adviseur

In 2003 ben ik komen werken bij Willemsen & Wij en heb mij het vak van hypotheek- en verzekeringsadviseur eigen gemaakt. Nu sinds enige tijd samen met Joey de eigenaar van ons prachtige kantoor en werkgever van ons mooie team.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De wensen van klanten vertalen in een goed advies. Om dit vervolgens met de juiste hypotheek en verzekeringsproducten kloppend te maken. En dit vervolgens in begrijpelijke taal uitleggen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Samen met mijn vriendin sta ik graag in de keuken. Maar we gaan ook met plezier naar leuke en goede restaurants. Wanneer de zon schijnt hou ik ervan om te wandelen, te sporten en tijd door te brengen met de kids.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
De laatste jaren trekken we graag met onze rugzak door Azië. Heerlijk cultuur opsnuiven en genieten aan het strand. Maar van een zonvakantie Ibiza of een stedentrip genieten we ook enorm.

Sluiten

Mattijs Zielhuis

Ruben Rentenaar

Functie: Administratief medewerker

Ik combineer mijn studie met deze baan. Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de HAN in Nijmegen. Voor mij een mooie combinatie om direct praktijkervaring op te doen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De onderlinge samenwerking en de collegialiteit van het team is heel bijzonder bij Willemsen & Wij. Ik voel me hier echt thuis.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik breng behoorlijk wat uurtjes door op het voetbalveld. Vooral zelf sportief aan de slag en daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn vrienden.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Ik ontdek graag nieuwe plaatsen en bestemmingen. Zowel in eigen land als in het buitenland. Al hebben de stranden in het buitenland wel mijn voorkeur.

Sluiten

Ruben Rentenaar

Corine de Haan

Functie: Administratief medewerkster

Vanaf 2003 werk ik bij Willemsen & Wij. Voor het opmaken van polissen, het beheren van verzekeringen en nog tal van andere zaken kan het team op mij rekenen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het fijne contact met onze klanten en er is geen dag hetzelfde bij Willemsen & Wij. Ik laat me iedere dag weer verrassen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga er graag op uit. Lekker wandelen met onze hond of met de racefiets genieten van de mooie omgeving.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk. Daar gaan we regelmatig met het gezin naar toe. Heerlijk relaxen in de zon.

Sluiten

Corine de Haan

Joey Rebergen

Functie: Joey Rebergen

Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik In 2017 het team van Willemsen & Wij komen versterken. Mijn kracht is dat ik zowel aan de zijde van een bank als bij een tussenpersoon heb gewerkt.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat ik écht een relatie met mijn klanten kan opbouwen. Ze kan leren kennen en ze helpen wanneer ze mij nodig hebben. Ik zet hierin altijd een stap extra. Ik houd van tevreden klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben een echte familieman. Trotse vader van 4 kinderen waar ik graag tijd mee doorbreng. Daarnaast loop ik graag hard en heb mijzelf als doel gesteld om elk jaar een marathon te lopen.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Samen met mijn gezin. Zon, zee, strand en gezelligheid.

Sluiten

Joey Rebergen
willemsen en wij

Willemsen & Wij | Hypotheken en Verzekeringen | Veenendaal