Referenties

Henk van de Haar:

Al meer dan 35 jaar ben ik klant van Dhr. Bert Willemsen. Op het moment dat Bert Willemsen veranderde in Willemsen & Wij zag ik geen enkele reden om te veranderen van verzekeringsadviseur.

Ik kan u zeggen dat de dienstverlening op zowel financieel als verzekeringstechnisch gebied alleen maar meer geworden is en nog steeds naar volle tevredenheid.

Ik ben zeker geen makkelijke klant (als iets niet lekker loopt zal ik dat zeker niet ongehoord voorbij laten gaan) en ik ervaar het dan ook als zeer prettig als er wat met mijn feedback gedaan wordt.

Na al die jaren kan ik zeggen dat ik bij Willemsen & Wij nog altijd een luisterend oor heb gevonden voor al mijn vragen en/of suggesties.

Ik hoop nog jaren gebruik te mogen maken van de expertise die bij Willemsen & Wij vertegenwoordigt is.


Jan W. Leendertz, directeur SignSeen / Wildfire Innovations BV

In Dec 2015 hebben wij de eer gehad om onaangekondigd bezoek te mogen ontvangen van 3 heren. In relatief korte tijd hebben deze heren voor vele duizenden euro’s aan schade aan ons pand weten aan te richten, om dan uiteindelijk 2 oude Pc’s en een oude laptop mee te nemen als buit.

De aantoonbare schade was dus hoofdzakelijk materieel, maar des ondanks hadden we ook bedrijfsschade, daar, nu net 1 van de Pc’s van onze IT man was, en daar veel informatie omtrent onze IT systemen op stond, en tevens een voorbereiding van onze nieuwe SAP update implementatie. Dit werk was maar deels als back-up beschikbaar, maar vooral de IT gegevens, zoals inlog gegevens van onze netwerken en websites waren te kritisch om deze niet allemaal aan te passen e.d. Al dit resulteerde in velen uren extra werk om zaken wederom op te bouwen etc.

Zichtbare schade was geen issue en heeft Willemsen & Wij ons goed bijgestaan om deze in kaart te brengen, en te verdedigen naar de verzekering expert, als resultaat dat na uitgifte rapport, het verzekering geld reeds binnen enkele dagen op onze rekening stond.

Het deel bedrijfsschade was een stuk lastiger, daar het lastig is aan te tonen. Wederom heeft Willemsen & Wij zich hier voor sterk gemaakt , en met onze verantwoordingen, een case kunnen maken, waardoor toch een aanzienlijk deel van deze, met name arbeidskosten, vergoed zijn. Dit lag erg lastig, daar wij vrijwel alles intern beheren, en dus geen externe consultants inhuren, en hier dus ook niet direct voor worden aangeslagen.

In ons geval, hoewel uitermate storend, is het tot in de puntjes opgelost. We hopen het nooit meer mee te maken, maar zijn in elk geval nu velen malen beter voorbereid in deze.Bert Willemsen

Functie: Adviseur binnen- en buitendienst

“Ik neem graag de tijd om uw financiële situatie goed in kaart te brengen. Hierbij vind ik het vooral belangrijk om het in begrijpelijke taal uit te leggen. Vaak wordt gedacht dat verzekeringen en hypotheken ingewikkeld zijn, maar met een goede toelichting is het begrijpelijk. Mijn motto luidt: “Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg”. Wij behartigen uw financiële belangen goed. Daar kunt u op vertrouwen.”

Mijn naam is Bert Willemsen. Met ruim 37 jaar ervaring in de verzekeringsbranche weet ik waar u moet zijn voor de beste verzekeringsoplossingen. In mijn functie adviseer ik u graag over verzekeringen en hypotheken. Ook met zakelijke verzekeringen help ik u graag verder.

Sluiten

Bert Willemsen

Pascal Willemsen

Functie: Binnendienstmedewerker, Schadebehandelaar

“Het verzekeren moet niet complexer gemaakt worden dan het is. In mijn werk ga ik graag de discussie aan met verzekeraars om te komen tot het beste resultaat. Het is namelijk in ieders belang dat processen zo eenvoudig mogelijk zijn. Graag help ik mensen met het begrijpelijk maken van de materie. Ook als er een taalbarrière is.”

Mijn naam is Pascal Willemsen. Met mijn 10 jaar ervaring kan ik u ook helpen met uw schadeverzekeringen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld ook om vragen gericht op schadeafwikkeling en andere verzekeringszaken waar u hulp bij nodig heeft. 

Sluiten

Pascal Willemsen

Mattijs Zielhuis

Functie: Directeur / (allround) Adviseur

“Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. In mijn werk heb ik ook nog de mogelijkheid om mensen te helpen door ze een passend advies te geven gericht op verzekeringen en hypotheken. De financiële sector is constant aan veranderingen onderhevig. Dit maakt het werk afwisselend en enerverend.”

Mijn naam is Mattijs Zielhuis. Sinds 2003 werk ik bij Willemsen & Wij. In eerste instantie als adviseur en sinds 2008 als vennoot en directeur. Door mijn ervaring en kennis ben ik allround in het vak. Dit blijkt ook uit mijn actuele diploma’s en het feit dat ik Erkend Hypotheek Adviseur ben. 

Graag hoor ik waarmee ik u kan helpen!

Sluiten

Mattijs Zielhuis

Ruben Rentenaar

Functie: Administratief medewerker

“Ik studeer bedrijfskunde aan de HAN in Nijmegen. Ik combineer mijn werk met mijn opleiding tot bedrijfskundige. Naast mijn werk en mijn opleiding ben ik zeer sportief en houd ik van gezelligheid. Willemsen & Wij is een leuke werkgever en het werk is zeer afwisselend.”

Mijn naam is Ruben Rentenaar. Naast mijn actieve sportieve activiteiten werk ik overdag in combinatie met mijn opleiding. Na mijn VWO ben ik gaan studeren aan de HAN in Nijmegen. Ik zal hier zeker nog lang blijven werken, want ik heb het erg naar mijn zin.

Sluiten

Ruben Rentenaar

Corine de Haan

Functie: Administratief medewerkster

“Als administratief medewerkster houd ik mij bezig met het opmaken van polissen, het beheren van verzekeringen en het op andere manieren onze relaties van dienst zijn met verzekeringszaken.“

Mijn naam is Corine de Haan. Ik werk al sinds 2003 bij Willemsen & Wij en heb daarvoor nog gewerkt bij een grote Nederlandse bank en bij een assurantiekantoor. Door mijn ruime ervaring word ik breed ingezet binnen het kantoor. Graag help ik u met uw particuliere schadeverzekeringen.

Laat mij weten waar ik u mee kan helpen en ik zorg ervoor dat het goed komt!

Sluiten

Corine de Haan
willemsen en wij

Willemsen & Wij | Hypotheken en Verzekeringen | VeenendaalSpek de ex van je kind niet!
23/02/2018

Een schenking of een erfenis kan deels verdwijnen in de zakken van je ex schoonzoon of schoondochter. Je kunt het voorkomen.

Lees artikel

Spaarrekening kind belasting – Hoe het werkt
21/02/2018

Door het sparen op naam van de kinderen kun je een heffing over je spaargeld niet voorkomen. Wel biedt het een aantal andere voordelen.

Lees artikel

Bouw jij eigenlijk voldoende pensioen op?
16/02/2018

De meeste Nederlanders houden zich pas een paar jaren vóór de pensioendatum met hun pensioen bezig. Dat is te laat.

Lees artikel

Welke verzekeringen zijn er eigenlijk verplicht?
14/02/2018

Voor particulieren zijn er maar twee verplichte verzekeringen. In dit artikel leggen we je uit welke dit zijn.

Lees artikel